Regulating of Reimbursement Prices of Drugs in the Slovak Republic - Pechová, Michaela, 1977-
Faktory určujúce ceny liečiv na trhu. Systém participácie na verejných výdavkoch pre chorých - hrozba morálneho hazardu. Participačné limity na Slovensku. Generický (všeobecný) predpis pre pacienta ako alternatíva k zníženiu cien liečiv a zníženiu verejných výdavkov.