eGovernment and process driven public administration - Řepa, Václav
Pojem procesné riadenie a business process reengineering. Faktory vzniku myšlienok procesného riadenia. Aplikácia procesného riadenia vo verejnej správe. Tri základné oblasti životných udalostí, strategických hodnôt a procesu verejnej správy.