Fair Value and Its Importance for Financial Decision-making - Juhászová, Zuzana, 1970-
Prehľad existujúcich účtovných systémov. IFRS, HGB, Swiss IFRS FER a SAS. Definícia regulárnej hodnoty pre potreby medzinárodného obchodu.