Blueprint of application architecture reference model - extended and updated view - Hrabě, Pavel
Prezentácia referenčného modelu aplikačnej architektúry, jeho vysvetlenie na príkladoch a uvedenie do širšieho kontextu tvorby a údržby aplikačnej architektúry v rámci podnikovej architektúry.