Differences in Cultures - Subject to Different Approaches to Ethics in Business - Foltínová, Alžbeta
Corporate Social Responsibility (CSR) v nadnárodných firmách. The Business of Giving - filantrokapitalizmus. Bariéry napredovania vo vývoji etického myslenia. Globalizácia a etické, náboženské, rodové, rasové a kultúrne problémy. Etický kódex v nadnárodnom vnímaní.