Jednorázové tašky - áno; jednorázové tašky - nie empirická štúdia prvkov udržateľnosti v spotrebiteľskom správaní Slovákov - Kopaničová, Janka, 1979-
Správanie a postoje slovenských spotrebiteľov v súvislosti s použitím jednorazových nákupných tašiek. Analýza výsledkov poukazuje na rozdiely medzi jednotlivými vekovými skupinami v prístupe k použitiu jenodrazových tašiek. Výsledky empirickej štúdie.