Business model attributes of value proposed regarding the postindustrial era - Zagoršek, Branislav, 1984-
Výskum v obchodných modeloch 231 podnikov na Slovensku. Korelácia dát a tvorba regresného modelu vzťahov medzi premennými obchodného modelu (ANOVA).