Financial Behaviour in the V4 Countries Using the Global Findex Database - Thiessen, Alžbeta, 1988-
Definícia finančnej gramotnosti a finančného vzdelávania. Zhodnotenie situácie v krajinách V4 s ohľadom na finančné správanie dospelých, ktorí vlastnia kreditné karty a majú úspory. Porovnanie výsledkov z rôznych krajín V4 prostredníctvom použitia Global Findex databázy Svetovej banky z roku 2011.