Was the ECB successful in helping the markets? - Stanová, Barbora, 1989-
Snaha o zhodnotenie, do akej miery bola Európska centrálna banka úspešná pri zmierňovaní napätia na finančných trhoch, najmä aký bol efekt jej nekonvenčných opatrení na prebytočnú likviditu, problémy s vládou a medzibankové financovanie.