Capital Income Taxation and Risk-Taking under Prospect Theory: The Continious Distribution Case - Hloušková, Jaroslava, 1966-
Zmysel zdanenia príjmu z kapitálovej investície pri spojitej distribúcii návratnosti z rizikového kapitálu. Voči strate averzný investor a nastavenie optimálneho portfólia a pomeru zdrojov investície - pákový efekt.