Značka jako nehmotný majetek firem a oceňovací praxe na českém trhu - Harantová, Monika
Prehľad metód oceňovania ochranných značiek na českom trhu. Oceňovanie pomocou Medzinárodných štandardov. Vybrané aspekty praktického oceňovania.