K problému ochrany značky a duševného vlastníctva - Smolková, Eva
Problematika ochrannných známok a ich využívanie. Vznik ochrany duševného vlastníctva. Typy ochrany. Ochranná známka. Medzinárodná ochranná známka. Výhody ochrany.