Importance of Ethics in Preparation, Presentation, and Verification of a Business Entity's Financial Statements - Podmanická, Martina, 1977-
Finančné výkazníctvo ako prostriedok komunikácie medzi podnik. subjektom a externými používateľmi informácií. Falzifikácia a manipulácia s výkazmi. Vzťah profesionálnej a obchodnej etiky. Význam etického správania zúčastnených činiteľov procesu tvorby a kontroly finančných výkazov.