<The> Influence of Behavioral Factors on Insurance Demand - Jurkovičová, Monika
Faktory vplývajúce na dopyt po poistení. Maximalizácia užitočnosti poistenia a schopnosť činiť racionálne rozhodnutia. Behaviorálna ekonómia sa zameriava na kognitívne a emocionálne procesy, ktoré spôsobujú odchýlky od racionality.