Statement of Environmental Expenditure/Costs and Revenue/Earnings as Tool of Environmental Ethics in Business - Surový, Vladimír
Definícia podnikania a udržateľného rozvoja. Výkaz príjmov a výdavkov. Výdavky na ochranu prírody ako ukazovateľ úrovne environmentálnej etiky podnik. subjektu. Profit versus udržateľný rozvoj z hľadiska environmentálnej etiky.