Oceňovanie a ohodnocovanie zásob v znaleckej činnosti - Váryová, Ivana
Priblíženie problematiky oceňovania a ohodnocovania majetku z pohľadu účtovníctva a znalectva na príklade zásob ako významnej zložky obežného majetku podniku.