Ethical Aspects of Creating Entity's Financial Position through Assets value Adjustments - Šlosárová, Anna
Úprava metód oceňovania majetku na základe etických a účtovných princípov. Minimalizácia rizika neadekvátneho ocenenia. Ukazovatele zhoršenia majetkovej štruktúry podniku.