Rozvoj a zvyšovanie kompetencií lektorov a pedagógov v oblasti rozvoja podnikateľských zručností v odbornom vzdelávaní a príprave - Zaťková, Tímea
Príprava učiteľov odborného vzdelávania na Slovensku a stručný popis čiastkových výsledkov projektu - Školitelia podnikania pre odborné vzdelávanie a prípravu: vzdelávací prístup novej generácie. Projekt má inovatívny praktický prístup k podnecovaniu podnikateľského ducha medzi študentmi v inštitúciách odborného vzdelávania a prípravy tým, že poskytuje učiteľom materiály pre vzdelávanie a motiváciu študentov k podnikaniu. Projekt si kladie za cieľ obsiahnuť čo najväčší počet učiteľov odborného vzdelávania a prípravy k začatiu diskusie o vzdelávaní k podnikaniu.