Impact of Ethics on the Quality of Information Regarding Business Combinations in Financial Statements of Acquirer per IFRSs - Hornická, Renáta, 1977-
Účtovníctvo pre kombinácie podnikateľských subjektov. Nariadená akvizičná metóda IFSR 3. Oceňovanie majetku kombinácie podnikov. Majetková účasť a goodwill pri spoločnom vykazovaní majetku. Vplyv etiky na kvalitu účtovných výkazov.