Využitie marketingu v rodinnom podnikaní - Strážovská, Ľubomíra
Rodinné podniky ako súčasť malých a stredných podnikov. Rodinné podnikanie ako súčasť podnikateľského procesu. Charakteristika rodinných podnikov. Typy rodinných podnikov.