Inovatívny spôsob financovania - crowdfunding - Dudeková, Alena, 1986-
Spôsoby financovania a možnosti získania potrebných finančných prostriedkov na uplatnenie aj malých projektov začínajúcich podnikateľov. Nástroj financovania slovenských startup projektov, ale aj vedeckých projektov na univerzitách. Výhody crowdfundingu.