Emirom na jeden deň - Martiš, Jozef
Spojené Arabské Emiráty - krajina čierneho zlata. Predaj zlata a korenín. Turistika počas ramadánu. Pôstna párty. Arabská architektúra v hlavnom meste Abú Zabí. Výlet do púšte.