Inovačný proces maloobchodného sortimentu: vybrané poznatky zo súčasnej výrobnej praxe a procesné bariéry v súčasnosti na Slovensku - Faith, Ladislav
Vybrané faktory, ktoré môžu ovplyvňovať mieru úspechu alebo neúspechu inovačných procesov v hospodárskej praxi. Vnútropodnikové procesy a spôsoby fungovania v oblasti výrobkového vývoja, prípravy výroby, kontroly kvality, vzťahov ku zákazníkom a podobne.