Rok po Majdane - Pressburg, Adrian Peter
Prvé výročie vypuknutia masových demonštrácií na Majdane v Ukrajine. Nová vládnuca garnitúra oligarchov na Ukrajine orientovaná prozápadne a proti Rusku. Priorita štátu - eurointegračné smerovanie, čím plní jednu z hlavných požiadaviek aktivistov prostestného hnutia. Majdany a majdany v Rumunsku, Bulharsku, Česku a Maďarsku. Dôsledky občianskej vojny v Donbase.