Využití shlukové analýzy ke srovnání dopadů celosvětové finanční krize na trh práce zemí Evropské unie - Pavelka, Tomáš
Analýza ekonomickej situácie jednotlivých členských krajín Európskej únie na trhu práce pomocou zhlukovej analýzy.