Unstable Afghanistan and Central Asian Republics after 2014 - Čech, Ľubomír, 1955-
Postsovietske republiky strednej Ázie a Afganistan a vybrané problémy vzťahov medzi nimi. Návrh regionálneho prístupu k riešeniam. Faktor klanového usporiadania spoločnosti. Očakávaný vývoj vzťahov po r. 2014.