Faktory vplývajúce na subjektívne pociťované šťastie - Tartaľová, Alena
Faktory, ktoré ovplyvňujú subjektívne pociťované šťastie. K analýzee boli použité najnovšie dostupné údaje z databázy World Values Surveys. Celkovo boli odhadované tri modely. Výsledný model ukázal, že faktory, ktoré významne vplývajú na subjektívne pociťované šťastie sú rodinný stav, spokojnosť s finančnou situáciou, spokojnosť s pracovným stavom, subjektívne pociťované zdravie, pracovný stav, sociálnoekonomický status a veľkosť sídla, v ktorom respondent žije.