Konkurencia v odvetví predaja módnych odevov v prostredí európskeho trhu - Hrdličková, Veronika
Európsky trh v oblasti predaja módnych odevov a nadnárodné spoločnosti, ktoré sa úspešne etablovali na zahraničných trhoch. Charakteristika modelov riadenia a identifikácia atribútov podnecujúcich budovanie konkurenčnej výhody TOP 5 spoločností pôsobiacich v oblasti predaja módnych odevov v prostredí európskeho trhu.