Proces registrácie ochranných známok tradičných a regionalných potravín na Slovensku a v Európskej únii - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Politika kvality Európskej únie pre poľnohospodárske produkty v rámci Spoločnej poľnohospodárskej politiky. Ochrana poľnohospodárskych výrobkov a potravín a podpora ich predaja. Požiadavky na surovinové zloženie a technologický postup výroby. Proces registrácie ochranných známok regionalných potravín. Informácie o európskych ochranných značkách, čo tieto označenia znamenajú a akú majú hodnotu.