Analýza štruktúry poskytovateľov dlhodobej zdravotnej starostlivosti v Banskobystrickom kraji - Gavurová, Beáta, 1972-
Aktuálna problematika dlhodobej zdravotnej starostlivosti. Na analýzu štruktúry poskytovateľov sociálnych služieb bol zvolený Banskobystrický kraj.