SWOT analýza využitia e-learningu vo vzdelávaní - Jurkovičová, Lujza
Využitie SWOT analýzy pri rozhodovaní o zavedení e-learningu do vyučovacieho procesu. Silné a slabé stránky, ktoré e-learning prináša, ako aj príležitosti a ohrozenia, ktoré pôsobia z vonkajšieho prostredia na vzdelávanie s použitím on-line technológií.