Inovačná výkonnosť SR v kontexte EÚ - Knošková, Ľubica, 1965-
Zisťovanie o inováciách v EÚ sa vykonáva podľa Nariadenia EK č. 1450/2004 o vypracovaní a vývoji štatistík spoločenstva o inovácii. Komparatívne hodnotenie inovačnej výkonnosti európskych krajín Innovation Union Scoreboard (IUS). Hodnotenie inovačnej výkonnosti SR v roku 2008 a 2014.