Talent manažment a riadenie ľudských zdrojov v kontexte s hospodárskou krízou - Beňová, Martina
Stratégia riadenia ľudských zdrojov. Aktuálny stav v pracovnom prostredí. Nezamestnanosť v SR a v EÚ. Vývojové trendy v riadení ľudských zdrojov v súvislosti s hospodárskou krízou. Talent manažment a jeho významná úloha v riadení ľudských zdrojov.