Kráľovstvo zázrakov - Hinšt, Jaroslav
Ako vznikla humanitárna organizácia Magna Deti v núdzi. Starostlivosť o deti trpiace na ochorenie HIV/AIDS v Kambodži. Financie. Krajiny, v ktorých Magna pôsobí v súčasnosti. Magna na Slovensku.