Projekt pre bláznivých učiteľov - Hinšt, Jaroslav
Nezávislá nezisková organizácia Teach for Slovakia. Cieľ projektu. Mestá a obce, kde sa projekt vzdelávania detí zo sociálne znevýhodneného prostredia uskutočňuje.