Využitie geotermálnej energie v Trnavskom samosprávnom kraji - Bergendi, Tomáš, 1984-
Príspevok prezentuje čiastkové výsledky výskumu dizertačnej práce, ktorej hlavným cieľom je zistenie príčin nedostatočnej penetrácie geotermálnej energie v energetickom portfóliu Trnavského samosprávneho kraja. Zhodnotenie potenciálu, ktorú vnímajú respondenti ako aj na ich názory na budúcnosť a súčasnosť geotermálnej energie na energetické účely.