Potenciál inkubovaných startupov - Bednár, Richard, 1985-
Charakteristika pojmu start-up. Analýza inkubačného programu WAYRA Academy. Wayra CEE v Českej republike. Silné stránky, slabé stránky a príležitosti start-upov. Diskusia o inkubačnom programe WAYRA Academy.