Reštrukturalizácia ako nástroj krízového manažmentu v podmienkach slovenskej ekonomiky - Braunová, Mária
Krízový manažment ako logicky usporiadaný súbor poznatkov o možných krízach, ich príčinách a dôsledkoch, ale tiež o princípoch, metódach a postupoch ich riešenia. Poslanie krízového manažmentu, jeho nástroje. Reštrukturalizačný proces a reštrukturalizačný plán. Reštrukturalizačné stratégie, turnaroud, reinžiniering. Vývoj reštrukturalizácií v podmienkach slovenskej ekonomiky podľa spoločnosti Creditreform v sledovanom období 2011 - 2014.