Risk-Return Convergence in CEE Stock Markets: Structural Breaks and Market Volatility - Lyócsa, Štefan, 1982-
Analýza rizikovej návratnosti deviatich európskych akciových trhov krajín SVE od r. 2000 po r. 2013. Vzťah vlastností rizikovej návratnosti a nestálosti trhu. Integrácia akciových trhov, spolupráca a konvergencia. Senzitivita akciových trhov SVE na Euro.