Vplyv globalizácie a lokálneho prispôsobenia na podnikateľské modely vybraných podnikov - Procházková, Katarína, 1983-
Teoretické východiská stratégií orientovaných na globalizáciu a lokálne prispôsobenie. Analýza vybraných multinacionálnych spoločností z pohľadu tvorby globálnej, lokálnej a glokálnej stratégie na základe podnikateľského modelu Canvas. Syntéza výsledkov a diskusia.