Čo motivuje zákazníka k nákupu - Potisková, Ingrid
Rozmach personalizovanej reklamy hlavne v podobe dynamického retargetingu. Vďaka Google Adwords sa tento spôsob monetizácie a remonetizácie vlastných užívateľov stane masovejší a dostane sa do povedomia bežných inzerentov.