Optimalizácia procesov - Černý, Matej, 1982-
Vymedzenie pojmu proces a jeho úloha v podniku. Základné teoretické východiská v problematike procesov a poukázanie na možnosti jej využitia v podnikoch. Optimalizácia procesov v podniku.