Podnikateľský model a zodpovedné podnikanie - Záležáková, Eliška
Podnikateľský model a jeho možnosti. Spoločenská zodpovednosť podniku. Medzinárodné normy upravujúce spoločenskú zodpovednosť. Názory manažérov na spoločenskú zodpovednosť podniku. Možnosti realizácie spoločenskej zodpovednosti prostredníctvom podnikateľského modelu Canvas.