Strategic Management and Performance Drivers - Rylková, Žaneta
Analýza hybných síl výkonnosti a ich dopad na strategický manažment. Zhrnutie základných vzťahov oblastí strategického manažmentu - technológia, značka, dosah, reputácia. Silné podnikateľské princípy a udržateľný rozvoj.