Know-how a dizajn ako nástroj konkurenčnej výhody vo výrobných spoločnostiach na Slovensku - Gubová, Klaudia, 1986-
Teoretické vymedzenie problematiky doma a v zahraničí. Výsledky výskumu v oblasti know-how a dizajnu v slovenských výrobných spoločnostiach. Podiel zložiek nehmotných aktív používaných v transformačnom procese. Podiel počtu know-how spoločností podľa veľkosti z prieskumnej vzorky. Podiel ostatných evidovaných priemyselných práv v podnikoch z prieskumnej vzorky. Podiel počtu dizajnov v podnikoch podľa veľkosti z prieskumnej vzorky.