Vnímané riziko a nákupná konformita - Štetka, Peter, 1986-
Konformita v podmienkach neistoty. Nákupná konformita a neistota nákupných situácií. Vyhýbanie sa neistote naprieč kultúrami. Index vyhýbania sa neistote. Aschov experiment a konformita v podmienkach istoty.