Informačný vplyv referenčných skupín na spotrebiteľské preferencie naprieč kultúrami - Štetka, Peter, 1986-
Dôvera ako základný predpoklad informačného vplyvu. Komparatívny index dôvery iným ľuďom. Situačné faktory informačného vplyvu.