Posudzovanie úspešnosti a kvality informačných systémov - Škvarčeková, Oľga
Problematika kvality informačných systémov, respektíve všeobecne kvality softvéru. Úspešnosť informačných systémov a meranie kvality informačných systémov. Kvalita softvéru a definovanie normy ISO/IEC 9126.