Platobná neschopnosť podnikov stavebníctva v SR a možnosti jej riešenia - Majdúchová, Helena, 1963-
Vývoj indexu podnikateľského prostredia a platobnej disciplíny v podnikoch SR. Postavenie stavebníctva v ekonomike Slovenska. Vývoj podielu stavebníctva na vybraných makroekonomických ukazovateľoch (2006-2013). Štruktúra stavebnej produkcie podľa smerov výstavby. Príčiny a dôsledky platobnej neschopnosti stavebných podnikov. Odporúčania na zlepšenie platobnej schopnosti stavebných podnikov.