Miesto a úloha informačnej a komunikačnej infraštruktúry v procese inovácie vzdelávacieho procesu - Ďurechová, Mária
Základné otázky súvisiace s problematikou implementácie a využitia moderných informačných a komunikačných technológii v procese vzdelávania na vysokých školách. Analýza významu a možnosti využívania informačných technológií aj v rámci celoživotného vzdelávania.